Posted on Остави коментар

Добре ни дојде, Fingerprint!

Го изнесовме на виделина најубавото парче од себе! Добре ни дојде, Fingerprint!

Пред вас стои првата едиција Fingerprint маици со име Macedonian beauty, со којашто на поинаков начин ќе ја раскажувате приказната за македонскиот шарм, сонце, езера и ајвар.

Секој производ на Fingerprint е 100 % смислен и направен во Македонија.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *